+ Reply to Thread
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    jdpeters79
    Guest
    Quote Originally Posted by Brewer View Post

    If you're giving it that much time I don't know what's next. Maybe start over and redownload Odin drivers md5 and pit to ensure its a good file
    Its no shock that disconnecting the cable would cause Odin to fail.

    Sent from my SCH-I510 using Tapatalk
    Plus 1 to the redownloads. If you are running as admin, Odin should work. Also as Brewer said it takes a good bit of time for it to run and return to stock. I don't remember if it hangs on Setup Connection, but does it turn red there? That's what I thought you meant earlier.

    If a fresh download and install of the drivers doesn't work, with odin it always comes down to trying different USB ports and/or a different cable if failures continue.

  2. Ads

  3. #12
    Droid Technician
    Member #
    834
    Join Date
    Jul 2011
    Liked
    718 times
    Posts
    1,764
    You are using the PIT file correct?

    I have Native Damage Resistance.


  4. #13
    Droid Lurker
    Member #
    1393
    Join Date
    Sep 2011
    Liked
    0 times
    Posts
    26
    WOOOT WOOOOOT! Changing the USB port fixed it...I am back to stock. I didn't think something so simple would do it...thank you all for your help.

  5. #14
    Super Moderator/Rescue Squad
    Member #
    1592
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Rochester, NY
    Liked
    724 times
    Posts
    3,623
    *dances through success thread*
    I cut corners till I break it.
    If I help you break it, I will help you fix it...promise!

    99.97% Success Rate
    Devices I have hacked, modded and owned: Original Droid / DX / Fascinate / Charge / TBolt / Razr / Gnex / Xoom / Kindle Fire

  6. #15
    DROIDINATOR
    Member #
    2164
    Join Date
    Jan 2012
    Location
    PNW
    Liked
    1713 times
    Posts
    7,517
    Awesome :thumbup:

    It seems the cord is often an issue but more on getting Odin to recognize your phone in the first place not a mid way thing. But the cord and port are a sensitive issue so its not surprising. One for the books, but glad you're back!

    Sent from my SCH-I510 using Tapatalk

    THIS SPACE INTENTIONALLY LEFT BLANK



 

Ads

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts

Similar Threads

  1. Freezing, Rebooting, Tantrums
    By lizzledizzle in forum Droid Charge Help
    Replies: 20
    Last Post: 02-02-2012, 10:49 AM
  2. Bluetooth losing connection
    By pm771 in forum Droid Charge Help
    Replies: 7
    Last Post: 12-15-2011, 04:11 PM
  3. Rooted to EP3HA.... Still crappy 4G/3G connection. HELP!!
    By Xanadu in forum Droid Charge Development
    Replies: 10
    Last Post: 11-01-2011, 03:36 PM
  4. 3G/4G/No Connection in a 4G/3G Area
    By SuperTine in forum Droid Charge Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-20-2011, 11:24 PM
  5. how do i turn back on connection to server
    By janey6152 in forum Droid Charge Help
    Replies: 1
    Last Post: 06-20-2011, 04:44 AM

Search tags for this page

setupconnection..
,

odin setup connection

,

odin setup connection freeze

,
odin setupconnection
,

odin setupconnection freeze

,

odin stops at setup connection

,

odin stuck at setup connection

,
odin stuck at setupconnection
,

odin stuck on setup connection

,

setup connection odin

Click on a term to search our sites for related topics.